Bine ati venit pe www.ingriko.ro

Accesarea si utilizarea site-ului www.ingriko.ro (achizitionarea produselor), implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Termenii si Conditiile pot fi actualizate si modificate in functie de politicile interne ale societatii Ingriko sau reglementarile in domeniu, fara nici o notificare prealabila, astfel incat va recomandam sa verificati periodic aceste pagini.

Materialele afisate pe site, modelele si desenele bijuteriilor Ingriko sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuala si aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul nostru, a oricarui element cuprins pe www.ingriko.ro si pe paginile retelelor de socializare Ingriko, se va sanctiona conform legilor in vigoare.

Cum comand?

Comanda online 

Pentru a comanda online nu este necesar sa va inregistrati pe site-ul nostru. Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi, completati datele de facturare si livrare si trimiteti comanda.

Bijuteriile Ingriko sunt lucrate si finisate MANUAL, pe comanda, pentru fiecare client in parte.
Bijuteriile Ingriko nu au pretul pe gram, fiind comercializate ca PIESE.
Toate bijuteriile sunt marcate ANPC, cu marca aurului 14K (585) sau a argintului (925) si vin insotite de certificat si factura fiscala, fiind ambalate individual de cadou.
Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON.

Livrare si plata

Plata bijuteriilor Ingriko se poate realiza prin mai multe modalitati:

1. Plata online cu cardul. Tranzactiile online cu cardul vor fi procesate prin intermediul NETOPIA mobil Pay. Optiune in curs de implementare.
2. Plata ramburs-in cazul comenzilor <300RON. Se achita cash, in momentul receptiei.
3. Plata prin transfer bancar in contul Ingriko

In cazul comenzilor =>300RON, este necesar avans. Valoarea avansului este de 100RON si se poate achita prin transfer bancar/internet banking*, urmand ca in momentul livrarii comenzii, sa se achite diferenta de plata.
*Comanda va fi confirmata doar ulterior achitarii avansului. Datele pentru transfer va vor fi comunicate individual, de catre Echipa Ingriko
Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se realizeaza prin Fan Courier/Cargus.
Costuri**: Preturile afisate pe site NU includ taxa de livrare prin curier sau alte taxe, dupa caz.
Taxa de livrare prin curier depinde direct de adresa de livrare:

  • localitati care se afla in aria de acoperire nationala a curierului –15,5RON Fan Courier/ 13,5RON Cargus;
  • localitati care nu se afla in aria de acoperire nationala a curierului – se va comunica dupa caz, prin email/telefonic

In cazul comenzilor de minimum 350RON transportul este gratuit, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle in raza de acoperire a celor de la Fan Courier/Cargus.

Termen livrare

Din momentul confirmarii comenzii, finalizarea acesteia dureaza intre 1 si 7 zile lucratoare, in functie de complexitate si nivelul de personalizare al bijuteriei (bratari: 1-3zile; coliere cu nume/inele/ modele custom made: 5-7zile)
Ulterior, livrarea se realizeaza in intervalul de 24-48h.
Nu suntem raspunzatori de eventualele intarzieri ce pot aparea in livrarea comenzilor, intrucat acest serviciu este externalizat.

Orar livrare

Comenzile sunt livrate de catre Fan Courier/Cargus, de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:00, in functie de programul firmei de curierat.
Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare. Nu suntem raspunzatori de eventualele intarzieri ce pot aparea in livrarea comenzilor, intrucat acest serviciu este externalizat.

Livrari internationale

Putem expedia comenzile oriunde in lume. Pentru livrari internationale va rugam sa ne contactati prin email: office@ingriko.com

Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. In cazul unui retur cumparatorul va acoperi costul
transportului iar returnarea produselor se in termen de 14 zile de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

PRODUSELE GRAVATE, REALIZATE LA COMANDA, PERSONALIZATE NU SE POT RETURNA
conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiie consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate.

Produsele returnate trebuie sa fie NOI, NEFOLOSITE si livrate in ambalajul original. Ambalajul este parte a produsului achizitionat. Ne rezervam dreptul de a refuza returul pentru orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic/zgariat sau deteriorat.

Pentru a returna un produs negravat/ fara personalizare, va rugam sa ne contactati prin email, la: office@ingriko.com

In cazul bijuteriilor negravate/fara personalizare, clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. In cazul in care Ingriko nu poate asigura inlocuirea produsului, va returna contravaloarea acestuia.

Contravaloarea produselor, se va restitui: plata cash in maximum 7 zile lucratoare; plata online sau prin OP – in contul indicat, in maximum 15 zile lucratoare. Restituirea in cazul platilor online sau prin OP depinde direct de banca prin care se efectueaza tranzactiile, astfel incat nu ne facem responsabili pentru intarzierile intervenite.

Anularea unei comenzi

Daca doriti sa anulati comanda inainte de livrare, va rugam sa ne contactati la:
office@ingriko.com, iar Ingriko va face tot posibilul sa indeplineasca solicitare dvs. Cu toate acestea, nu putem garanta anularea comenzii odata ce aceasta a fost confirmata si trimisa in productie. In cazul in care, din orice motiv, doriti sa anulati comanda dupa ce aceasta a fost trimisa in productie, avind in vedere ca produsele au fost deja realizate si personalizate, ne rezervam dreptul de a retine avansul achitat.

Anularea in mod repetat a comenzilor de catre acelasi client este considerata abuz.
Refuzul/neridicatea unei comenzi, sunt considerate abuzuri; ne rezervam dreptul de a nu mai procesa comenzi in cazul clientilor cu istoric negativ.

Confidentialitate si siguranta datelor

SC Ingriko International SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Politica de cookie-uri serveste exclusiv pentru buna functionare a site-ului, acest instrument fiind folosit in conformitate cu dispozitiile legale.

Contact

Informații generale firma
SC INGRIKO INTERNATIONAL S.R.L Sediu Social: Siretului nr.24 Bacau Romania
CUI: RO36136292 Nr. Reg. Com: J04/722/2016

Pentru orice alte detalii va rugam sa ne contactati la office@ingriko.com.

Va multumim!