Comenzile plasate intre 09-10 Mai, vor ajunge la destinatie in perioada 13-14 Mai 🎁.

5 Idei de cadouri pentru botez

5 Idei de cadouri pentru botez

Bucuria nasterii unui copil este unica, iar petrecerea de botez e poate unul dintre cele mai frumoase evenimente, la care poti participa. Ai primit o astfel de invitatie- la crestinarea unui micut si cauti idei de cadouri
 

Pe langa jucarii, hainute, carusele muzicale ori lampi de veghe, daruirea unei bijuterii aduce o semnificatie aparte. Aceasta poate transmite un mesaj emotionant si va rezista pe parcursul anilor, devenind astfel o amintire de suflet. 

Bijuteriile din aur sau argint sunt cadouri ideale pentru botez, atat pentru baietei cat si pentru fetite. 

Vrei sa stii cum sa alegi bijuteria potrivita pentru un copil? Iata cateva sugestii, 5 idei de cadouri pentru botez, de care poti tine cont si care nu dau gres:
 

Opteaza pentru bijuterii din aur sau argint 

Siguranta este un criteriu foarte important de alegere a bijuteriilor, atunci cand vorbim de bebelusi si copii. Pielea celor mici este foarte sensibila in primii ani de viata, asa ca este recomandat sa eviti accesoriile din plastic, lemn sau metale comune. Indreapta-ti atentia catre cele mai sigur metale, precum aurul si argintul. Verifica ca modelul ales sa nu contina cantitati de nichel, pentru a evita alergiile. Cauta bijuterii din aur de 14 karate sau 18 karate si argint 925 rodiat.
 

Informatii despre aur:
Aurul de 14 karate contine 58.5% aur pur, diferenta de 41.5% fiind un aliaj din diverse metale. De aceea, bijuteriile din aur de 14K  sunt marcate cu inscriptia “585”.  Denumirea de 14 karate vine de la “14 parti aur, 10 parti alt metal”, iar 14/24 = 58,5%. O piesa din aur de 14 karate este rezistenta si nu se va pata usor, comparativ cu aurul de 9 karate.

Aurul de 18 karate contine 75% aur pur si 25% alte metale. Aurul de 18 karate este mai scump, intrucat cotine o cantitate mai mare de aur pur. Bijuteriile din aur de 18K sunt marcate cu inscriptia “750”. Denumirea de 18 karate vine de la “18 parti aur, 6 parti alt metal”, iar 18/24 = 75,0%.
 

Informatii despre argint:
Ce este argintul 925 rodiat? Argintul 925 este recunoscut pentru finisajul natural lucios dar cele placate cu rodiu isi vor mentine aspectul mult mai bine. De asemenea, modelele de bijuterii argint rodiat nu cauzează alergii sau iritatii ale pielii, fiind sigure să fie purtate pe termen lung.
 

Daruieste o bratara delicata
 

Poti alege o bratara cu snur, cu mici simboluri din aur sau argint. Aceasta poate fi purtata usor si nu va implica riscuri pentru cei mici. Desigur, poti alege sa personalizezi pandantivul prin gravare: cu numele bebelusului, cu data nasterii sau semnul zodiacal. Si pentru ca se spune ca rosu aduce noroc si protejeaza, opteaza pentru o bratara cu snur rosu. Majoritatea acestor modele sunt ajustabile, ele putand fi purtate cativa ani de zile.
 

La iNGRiKO realizam bratari cu snur, pentru nou-nascuti, pentru bebelusi dar si bratari cu snur pentru copii. Multi dintre clientii nostri care au primit sau au achizitionat o bratara pentru bebe, ne scriu dupa 3-4 ani pentru serviciul de inlocuire a snurului. Fiind prima bijuterie a copilului, isi doresc sa o poarte in continuare si peste azi, realizand doar o reimprospatare a snurului.
 

Cumpara cercei pentru fetite
 

Un cadou potrivit pentru botez, daca vorbim de o fetita, poate fi si o pereche de cercei. E bine sa te gandesti la sistemul de inchidere si sa te indrepti catre modelele de cercei cu protectie. Aceasta se infileteaza pe tija, pentru a te asigura ca nu vor crea disconfort si sunt siguri si in timpul somnului. In functie de preferinte poti alege cercei cu inimioare, floricele, cercei cu stelute sau alte simboluri ale copilariei.
 

Cruciulite pentru botez

In cadrul unei ceremonii religioase precum botezul, poti oferi in dar si cruciulițe. Aceste bijuterii reprezinta un simbol al puritatii si al conectarii cu divinitatea, asa ca sunt cadouri minunate pentru nou-nascuti, fie ca alegi modele din aur sau argint. Bratarile cu cruciulita au valoare religioasa fiind apreciate de catre parintii și rudele bebelusului, pentru ca ocrotesc si protejeaza. Exista modele de bratari cu banut si cruciulita, care se pot personaliza cu prenumele sau initialele celui mic. Tu decizi!

 

Ofera pandantive din aur 

Nu in ultimul rand, poti opta si pentru pandantive din aur personalizate, simboluri care au o valoare emotionala profunda. Atunci când oferi un pandantiv, poti alege diverse modele, in functie de semnificatia dorita: inimioare, trifoi, cruciulite, banuti ori stelute.
 

Daruieste-i o bijuterie cu diamant

Un diamant poate fi si alegerea ta, daca iti doresti un strop de magie pentru cel mic. O bratara cu diamant incastrat intr-o inima sau intr-o cruciulita, va ramane mereu in amintirea familiei, ca primul diamant din viata puiului de om. Descopera colectia nostra de bratari cu diamante si alege modelul care iti place. In sectiunea de pandantive aur, vei regasi si modele cu diamant, finute, care se monteaza pe snur pentru gat, cu o lungime mai scurta- pentru copii.

La iNGRiKO, găsești bijuterii moderne, create special pentru micuti, cu atentie si grija la detalii.

Speram ca te-am ajutat sa alegi mai usor un cadou de botez si asteptam sa ne scrii daca crezi ca te putem ajuta si cu alte informatii. Adresa email: office@ingriko.com
 

Cu drag,
Echipa iNGRiKO

 

Intrebari frecvente:
 

Ce stanta are aurul de 9 karate?
Aurul de 9 karate este realizat din 37.5% aur pur si 62.5% aliaj din diverse metale, cum ar fi cuprul si argintul. Bijuteriile din aur 9K sunt marcate cu inscriptia “375”.
 

Bijuteriile din aur 9K se uzeaza mai rapid decat cele din aur 14K?
Deoarece aliajul acestora contine mai mult cupru, trebuie evitata intrarea in contact a produselor oxidante cu aceste bijuterii care s-ar putea deteriora mai rapid decât cele din aur de 14 karate. La iNGRiKO realizam doar bijuterii din aur de 14 karate si 18 karate si recomandam clientilor achitionarea aurului de cel putin 14K, pentru a se bucura de bijuteriile lor o lunga perioada de timp.
 

Ce reprezinta abrevierea "K" sau karatele?
Karatele ("K") aurului si caratele ("ct") diamantelor nu trebuie confundate. In cazul aurului karatele se refera la puritatea aurului, iar in cazul diamantelor caratele se refera la greutatea acestora.

 

 

Postarea urmatoare
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!