Comenzile plasate intre 09-10 Mai, vor ajunge la destinatie in perioada 13-14 Mai 🎁.

Spune TE IUBESC cu ajutorul unui cadou

Spune TE IUBESC cu ajutorul unui cadou

Spune TE IUBESC cu ajutorul unui cadou. Indiferent de ocazie, gasirea cadoului potrivit este mereu ceea ce ne dorim, pentru a surprinde si a crea o amintire care sa ramana la suflet.

In acest articol am pregatit cateva idei de cadouri, care sa te ajute sa le amintesti celor dragi cat inseamna pentru tine. Fie ca doresti un cadou pentru mama, un cadou pentru iubita sau un cadou pentru prietene, credem ca propunerile noastre te vor ajuta.

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Bratari personalizate

Spune Te iubesc altfel: graveaza mesajul in aur sau argint.
Persoana draga tie va ramane surprinsa sa vada acest cadou si va putea sa se bucure de mesaj in orice clipa.
Iata cateva propuneri de bratari personalizate: daca iubeste bijuteriile din argint, poti alege o inima din argint 925 precum aceasta de la iNGRiKO iar daca prefera bijuterii din aur, poate inima din aur galben 14K va fi alegerea potrivita.

Spune Te Iubesc cu un diamant.

Alege o bratara snur cu diamant si vei vedea bucuria din priviri. Daca prefera pandantivele, poti opta pentru un pandantiv snur cu diamant.

 

Spune Te iubesc, cu o pereche de cercei

Sunt cercei deosebiti, pe care ii va indragi si purta cu bucurie in fiecare zi. O idee de cadou poate fi si o pereche de cercei in forma de inima mari, precum acesti cercei cu inimi mari sau cercei inimioara.

Speram ca te-am convins ca bijuteriile personalizate sunt emotie, sunt o extensie tangibila a iubirii, si vor aminti mereu de momentele petrecute impreuna. Alege un cadou perfect pentru a-ti arata iubirea si recunostinta fata de cea mai importanta persoana din viata ta. Nu uita ca nu ai nevoie de un moment special, de o sarbatoare anume sau de un loc extraordinar. Tot ce e necesar e clipa prezenta si emotia momentului: spune-i ce simti acum, aici, in orice loc si in fiecare zi.
 

Cu drag,
Echipa iNGRiKO

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!