Comenzile plasate intre 09-10 Mai, vor ajunge la destinatie in perioada 13-14 Mai 🎁.

Bratari personalizate pentru bebelusi

Bratari personalizate pentru bebelusi

Cand ne gandim la bijuterii si bratari personalizate pentru bebelusi si copii, ne vine in minte ceva delicat si discret. Acea bijuterie speciala, pe care sa o poarte cu drag si care sa ii ramana amintire peste ani. O gama larga de simboluri, precum ingerasi, trifoi, masinute ori inimi, pot fi gravate cu numele micutului, data nasterii sau un mesaj frumos. Iti venim in ajutor cu o gama larga de bratari personalizate pentru bebelusi, din aur sau argint, astfel incat alegerea unui cadou perfect sa devina mai usoara.

Descopera aici gama de bratari personalizate pentru bebelusi si copii: https://ingriko.ro/bratari-bebelusi-si-copii

Unul dintre cele mai creative moduri de a da o nota personala cadoului pe care il oferi bebelusului, este gravarea unui text sau a unei fotografii, pe o bijuterie din argint, precum o bratara cu un banut care poarta chipul copilului pe el, initialele numelui ori data nasterii, de exemplu. Folosirea simbolurilor pentru a transmite mesaje puternice, cum ar fi un trifoi care sa-i aduca mult noroc, o masinuta care duce cu gandul la placerea de a calatori si de a explora lumea, poate fi o alegere inspirata. Totodata, poti opta pentru clasicele talpite de bebelus, ingerasi, designul sub forma de ursuleti sau ledebe care amintesc de gingasie si iubire. O bratara din aur personalizata pentru bebelus va ramane cu siguranta o amintire pretioasa peste timp. Te invitam sa descoperi intreaga colectie de bratari personalizate pentru bebelusi si copii si sa alegi modelul cel mai potrivit.
 

Cu drag,
Echipa iNGRiKO

Intrebari Frecvente

Ce marime a snurului sa aleg pentru un bebe?

Poti opta pentru un snur de nou nascut daca varsta celui mic e intre 1 zi si 1 luna, sau pentru snur de bebelus, daca cel mic intra in a doua luna de viata. Bratarile pe care noi le realizam, sunt cu snur ajustabil si vor putea fi purtate pentru o perdioada mai lunga de timp.

 

 

Postarea anterioara
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!